Ekskluzivni smo uvoznici zvučnika i audio opreme SAL, zatim kućne elektronike HOME, alata za elektroniku SMA, kablova i priključaka USE. Odnedavno smo plasirali sopstveni brend potrošačke elektronike PROSTO. Ovom asortimanu se pridružuju i elektronske komponente koje uvozimo od poznatih distributera iz zemalja EU i dalekog istoka. Posedujemo svoj lager, a kontigenti pristižu svake treće sedmice. Firmama koje sarađuju sa nama nudimo stabilan lager, kataloge asortimana robe, logističku podršku i pouzdane termine. Drugim rečima, mi smo partner na koga se može računati!

Od samoga početka glavno opredeljenje je direktan uvoz od evropskih distributera i proizvođača. Elementa je prisutna na tržištu nešto oko petnaest godina. Nastala na temeljima jedne starije firme, gotovo identičnog poslovnog karaktera, bazira se na iskustvu od preko dvadeset godina. Za vreme svog postojanja, uspela je da izgradi imidž dobre poslovnosti, pouzdanosti i vernog saradnika. Svakako da je tome doprinela i visoka profesionalnost, a u isto vreme i fleksibilnost kojom se odlikuje.

Spremnost da odgovori svakom izazovu koji klijenti postave pred njom. Zahvaljujući dobroj logističkoj podršci i bogatom iskustvu zaposlenih, sposobna je da odgovori najrazličitijim zahtevima klijenata. U Srbiji posluje sa preko 800 firmi, od kojih mnoge krasi kontinualna, višegodišnja saradnja. Elementa poseduje 900 kvadratnih metara magacinskog prostora. Sedište veleprodaje je u Subotici, dok su komercijalisti prisutni u svim delovima zemlje. Naše maloprodajne prodavnice se nalaze u Beogradu, Subotici i Kikindi.


  • Kućna elektronika

  • Auto i Hifi zvučnici

  • Kućna elektronika

  • Kablovi i priključci

  • Alati i instrumenti

Pored pomenutih brendova, vršimo katalošku prodaju od svih vodećih proizvođača i distributera iz zemalja EU i dalekog istoka.
Tu, pre svega, napominjemo najpoznatije velike trgovine:

Korisničko ime:

Naziv firme:

Hvala Vam što ste se odlučili za saradnju sa nama.

Registracijom na sajtu obezbeđujete sebi jednostavan i brz način da poručite robu.
Zahvaljujući on-line katalogu, možete lako i pregledno doći do asortimana koji vas zanima. U portalu namenjenom biznis korisnicima imate priliku da osim detalja i slike proizvoda dobijete informaciju o ceni i prisutnoj količini na našem lageru.

Registracija je moguća samo za firme, fizička lica još nisu u mogućnosti da se registruju.

Kako bi dobili svoje korisničko ime i lozinku, potrebno je da popunite sledeći formular:

Korisničko ime*  
Kompanija*
Adresa*
Grad*
Poštanski broj*
PIB*
Kontakt osoba*
Telefon*
E-pošta*  
*Obavezna polja
Podnesi zahtev