O nama

Mi smo partner na kojeg možete računati!

Ekskluzivni smo uvoznici kućnih i baštenskih aparata i alata ISKRA, zatim zvučnika i audio opreme SAL i  kućne elektronike HOME. Poslednjih 6 godina negujemo sopstveni brend potrošačke elektronike PROSTO, koji danas broji preko 350 artikala.
Ovom asortimanu se pridružuju elektronske komponente koje uvozimo od poznatih distributera iz zemalja EU i dalekog istoka.
Posedujemo svoj lager, a kontigenti pristižu svake treće sedmice.
Firmama koje sarađuju sa nama nudimo stabilan lager, kataloge asortimana robe, logističku podršku i pouzdane termine.
Drugim rečima, mi smo partner na kojeg možete računati.

Prisutni na tržištu preko 20 godina!

Elementa je prisutna na tržištu nešto preko 20 godina. Nastala na temeljima jedne starije firme, gotovo identičnog poslovnog karaktera, bazira se na iskustvu od preko 25 godina.
Od samoga početka glavno opredeljenje je bilo direktan uvoz od evropskih distributera i proizvođača. Vremenom poslovi su se proširili na daleki istok gde imamo nešto više od 35 dobavljača. Za vreme svog postojanja mnogo smo radili na izgradnji imidža dobre poslovnosti, pouzdanosti i vernog saradnika. I danas se trudimo da budemo maksimalno profesionalni, a da ne izgubimo na fleksibilnosti.

Poslujemo sa preko 1800 firmi!

Elementa je spremna da odgovori većini izazova koji se postavljaju pred nju zahvaljujući dobroj logističkoj podršci i bogatom iskustvu zaposlenih. U Srbiji poslujemo sa preko 1800 firmi od kojih 1200 krasi kontinualna, višegodišnja saradnja. Posedujemo 2500 kvadratnih metara magacinskog prostora. Sedište veleprodaje je u Subotici, dok su komercijalisti prisutni u svim delovima zemlje.
Naše maloprodajne prodavnice se nalaze U Beogradu, Subotici i Kikindi.

 

Pored pomenutih brendova vršimo katalošku prodaju od svih vodećih proizvođača i distributera iz zemalja EU i dalekog istoka.
Tu, pre svega, napominjemo najpoznatije velike trgovine: